Mietteitä uudeksi puhelimeksi (honor7 nexus 5x, z5c)

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja mause, 3/6/16.

 1. mause

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/9/15
  Viestit:
  66
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  lg g4
  Laitetaampas tännekkin nyt vähän ajatusta ääneen, aiempia ketjuja eri foorumin osioista jo toki on luettukin.

  Eli uutta puhelinta miettimässä ja vaatimuksina sulavasti toimiva android, maksimissaan 5,5" näytöllä. Mieluummin siinä viiden pinnassa.

  LG Nexus 5x 32gb versio kiinnostaisi, vaikuttaa kovin toimivalta paketilta. Joskin hieman tylsän näköiseltä ja muoviselta. Arvostelujen perusteella kuitenkin käyttömukavuus on erittäin hyvä.

  Vaihtoehtona honor 7 premium. Ihan näppäriä (ainakin näin aluksi kokeillessa) nuo sormenjälkilukijan eleet ja monitoiminäppäin. Huawein käyttöliittymä on hieman niin ja näin itselle, myöskin päivitysten saatavuus hidasta? Dual-sim voisi olla satunnaisesti kiva lisä? Metallinen rakenne miellyttää myös. Plussana enemmän ram:mia kuin kahdessa muussa.

  Ja viimeisenä Sonyn Z5c. Näppärän kokoinen, muotoilu muistuttaa kyllä hieman entisajan laatikkovolvoja :D Vesitiiviys olisi suuri etu! Näissä ilmeisesti ollut jonkinverran ongelmia, mitä tuota käyttökokemus-ketjua luin, mutta suorituskykyä pitäisi riittää kivasti vielä hetkeksi tulevaisuuteenkin. Enemmän tykkään nexuksen käyttöliittymästä kyllä, mutta se koko ja vesitiiviys + kalliimpi hinta.

  Osaako joku heittää jotain eritysen hälyyttävää eroa mikä näissä pitäisi huomioida vai meneekö valinta enemmän "omafiilis" linjalla? Olin ensin ehdoton ip-luokituksen kanssa, mutta nyt taas vaihteeksi tilanteessa että jokaisessa olisi jotain mikä houkuttaa, mutta missään ei kaikkia :D
   
 2. mause

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/9/15
  Viestit:
  66
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  lg g4
  Päädyin tilaamaan sitten nexus 5x mallin. Hinta / ominaisuudet suhde tuntui itselle parhaalta vaihtoehdolta. Sonyn ip-luokitus olisi joissain tilanteissa helpottanut elämää, mutta kierretään asia suojakuorilla/pussilla.

  Ja käsittääkseni N androidissa doze on aggressiivisempi toimimaan niin tasaa tuota akkupuoltakin noiden kahden välillä. Ehkä.
   

Jaa tämä viestiketju