Mobiili.fi Mies valitsi aseen muotoisen iPhone-kotelon lentokentälle – syytteiden uhka ilmassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2111
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Useimmille meistä on sanomattakin selvää, ettei minkäänlainen asetta imitoiva puhelinkotelo ole välttämättä hyvä idea. Tästä huolimatta pistoolikotelo eksyi Lontoossa lentokentälle asti ja kotelon omistajasta on nyt tehty varoittava esimerkki internetissä. Tapauksesta kertoi muiden medioiden mukana 9To5Mac.

  Essexin poliisiyksikkö julkaisi eilisen aikana sarjan twiittejä, joissa puidaan lontoolaiselle lentokentälle saapuneen mieshenkilön toimintaa. Miehen hallussa oli iPhone aseen muotoon valmistetussa kotelossa, jotka aiheuttavat ymmärrettävästi harmaita hiuksia lainvalvojille ja pahimmillaan riskitilanteita kotelon omistajalle. ”Mitä sinä tekisit”, kysyy Essexin poliisi takataskusta pilkistävää pistoolin perää esittävän kuvan yhteydessä.

  Vaikka kyseinen takataskukuva on julkaisuissa vain kuvituksen vuoksi, harmia aiheuttanut kotelo löytyi nähtävästi todellisuudessakin henkilön takataskusta rutiititarkastuksessa. Essexin poliisin mukaan tapauksesta voitaisiin nostaa syyte uhkaavan käytöksen tai asetta jäljittelevän esineen julkisen käsittelyn perusteella. Tällä hetkellä on kuitenkin epäselvää, aiotaanko syytteitä todella nostaa.

  Aiemmin hetkellistä suosiota nauttineet asekotelot puhelimille ovat hävinneet tehokkaasti julkisuudesta, kiitos paljolti lainvalvojien toimien. Nähtävästi ongelma ei kuitenkaan ole kadonnut täysin.


  This is what was in the back pocket … An #iPhone case. Someone decided to put themselves in such a situation today pic.twitter.com/Lu66Et1bdg

  — Essex Police STN (@EssexPoliceSTN) July 6, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju