Mobiili.fi Mies asensi Windows 95:n Apple Watchiin ja esittelee sitä videolla – ja se toimii!

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Windows 95 Nick Leen asentamana Apple Watchissa.


  Vaikka Apple Watchia on syytetty sovellusten toiminnan hitaudesta enemmän kuin ehkä mistään muusta, on siinäkin itse asiassa paljon enemmän tehoa kuin mitä 20 vuotta sitten löytyi vielä useimmista PC-tietokoneista.

  Miksei sitten asentaisi Watchiin huvin vuoksi Microsoftin legendaarista Windows 95 -käyttöjärjestelmää? Tämä ajatus iski Nick Leen tajuntaan ja hän päätti ryhtyä tuumasta toimeen.

  Itse asiassa Nick ei ole aivan ensi kertaa näissä hommissa – tunkemassa Apple Watchiin käyttöjärjestelmää, jota ei siihen ole tarkoitettu. Aiemmin hän asensi kelloonsa jo Mac OS -käyttöjärjestelmän 7.5.5-versiona.

  Saadakseen Windows 95:n toimimaan Apple Watchissa piti Nickin tehdä monenlaisia temppuja, joita hän käy läpi blogimerkinnässään. Lopputuloksena hän sai Watchin pyörittämään muutakin koodia kuin mitä Apple sallii – Windows 95:n kelloon ”Watch-sovelluksena”, joka emuloi ympäristön, jossa käyttöjärjestelmä voi toimia. ”Järkevästi” toimivaan kokonaisuuteen vaadittiin myös erikoisempia ratkaisuja, kuten vaikkapa jatkuvasti Watchin digitaalista kruunurullaa pyörittelevä vipu, jotta Watchin näyttö pysyy päällä. Lisäksi Windows 95:n käynnistymistä saa odottaa hyvän tovin, tunnin verran.

  Alla videolla nähdään, kuinka se Windows 95 Apple Watchissa toimii!

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju