Mobiili.fi Mielenkiintoisia faktoja Windows 10:stä – ”Ladattu yli 75 miljoonaan laitteeseen”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Windows 10 eri laitteissa


  Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä Windows 10 tuli ilmaisena päivityksenä niin Windows 7- kuin Windows 8 -laitteille. Tällä hetkellä Windows 10 on ladattu yli 75 miljoonaan laitteeseen ja latauksia tulee jatkuvasti lisää. Microsoftin Windowsin ja laiteosaston markkinointipuolen varajohtaja Yusuf Mehdi kertoo mielenkiintoisia faktoja Windows 10:stä Twitterissä.

  Alkuun Mehdi toteaa, että Windows 10:n on ladattu 75 miljoonaan laitteeseen yli 192 maassa. Windows 10 on ladattu yli 90 000 erilaiseen tietokoneeseen tai tablettiin. Yusuf Mehdi toteaa, että osa jopa vuonna 2007 valmistetuista laitteista on päivitetty Windows 10:een.

  Windows 10 -laitteeseen voi striimata Xbox Onen pelejä. Tätä ominaisuutta on hyödynnetty paljon, koska yli 122 vuoden verran on striimattu pelejä Windows 10 -laitteisiin. Pelien puolella Solitaire Collectionissa ja Minecraftissa on kerätty saavutuksia jo yli 10 miljoonaa kappaletta. Cortanaa on taasen käytetty paljon hupitarkoituksiin, koska komentoa ”tell me a joke” on käytetty yli puoli miljoonaa kertaa.

  Käyttöjärjestelmän sovelluskauppaa käytetään Windows 8:aa ahkerammin. Yksittäisiin Windows 10 -laitteisiin on ladattu kuusi kertaa enemmän sovelluksia kuin Windows 8 -laitteisiin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju