Mobiili.fi Microsoftin sovellukset valtaavat Acerin puhelimet ja tabletit

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2148
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Acer Liquid Jade Z


  Microsoft vankistaa ekosysteemiään Android-laitteisiin esiasennettujen mobiilisovellusten avulla. Microsoft ja Acer ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä taiwanilaisvalmistajan älypuhelimia ja taulutietokoneita varustetaan Microsoftin sovelluksilla jo tehtaalta tullessa.

  Microsoft on ahkerasti tuonut sovelluksiaan myös muille kuin omalle mobiilialustalleen, ja yhtiön Android- ja iOS-sovellusten kirjo onkin varsin kattava. GSMArena kertoo, että kuluvan vuoden toisella puoliskolla aletaankin Acerin valmistamiin Android-laitteisiin esiasentaa Microsoftin sovelluksia. Näihin kuuluvat ainakin Office-sovellukset Word, Excel, PowerPoint ja OneNote, pilvipalvelu OneDrive sekä viestintäsovellus Skype. Vielä ei ole tiedossa, mihin kaikkiin Acerin laitteisiin Microsoftin sovellukset asennetaan.

  Viime vuonna Microsoft solmi vastaavan sopimuksen Samsungin kanssa. Useita Microsoftin sovelluksia nähtiin muun muassa Samsung Galaxy S6 -puhelimissa ja Galaxy Tab S2 -tableteissa. Microsoftin mukaan sen sovelluksia on esiasennettuina peräti 74 eri valmistajan Android-laitteissa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju