Microsoftin sekoitetun todellisuuden alusta on nyt Windows Mixed Reality – laitteita...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103
Acer-Windows-Mixed-Reality-Development-Edition-headset-700x394.jpg


Windows Holographic on, tai siis oli, Microsoftin viime vuonna esittelemä alusta virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden ratkaisuille. Nyt tuo sekoitetun todellisuuden alusta on nimetty uudelleen, ja kantaa jatkossa kuvaavaa nimeä Windows Mixed Reality. Ensimmäisiä alustaa tukevia laitteita voitaneen odotella joulumarkkinoille, ja ensi vuonna Microsoft aikoo tuoda Mixed Realityn myös Xbox One -pelikonsoleille.

Microsoft on kehittänyt ensimmäisen kehittäjäversion Windows Mixed Reality -laseista yhteistyössä Acerin kanssa, ja laitteita aletaan toimittaa kiinnostuneille kehittäjille maaliskuun aikana. Muilta valmistajilta, kuten Delliltä, HP:ltä, Lenovolta ja Asukselta, odotetaan kohtuuhintaisia Mixed Reality -yhteensopivia laitteita myöhemmin tänä vuonna.

Microsoftin ja Acerin kehittäjäversio laseista sisältää kaksi 1440×1440 pikselin näyttöä, joiden virkistystaajuus on 90 ruutua sekunnissa, kuuloke- ja mikrofoniliitännän sekä yhden johdon HDMI 2.0- ja USB 3.0 -yhteyksillä. Lisäksi laseissa on sisäänrakennettu asennon ja sijainnin tunnistus. Lasit toimivat yhdessä Windows 10 -tietokoneen kanssa, ja minimivaatimuksiin koneelle lukeutuvat muun muassa Intel Core i5 -suoritin Hyperthreadingilla tai vastaava, Intel HD Graphics 620 (GT2) tai vastaava DX12-tuellinen -näytönohjain sekä kahdeksan gigatavua RAM-muistia.

Windows Mixed Reality -laseilla voi muun muassa käyttää Windows 10 Creators Update -päivityksen mukana tulevia lisätyn todellisuuden ja virtuaalitodellisuuden ratkaisuja. Microsoft aikoo tuoda sekoitetun todellisuuden sisältöä myös Xbox One -pelikonsoleille sekä tulevalle Project Scorpio -konsolille vuoden 2018 aikana.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom