Mobiili.fi Microsoftin OneDriveen päivitys – tunnistaa nyt Pokémonit kuvankaappauksista

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OneDrive tunnistaa Poké-kuvat.


  Pokémon GO -maniasta haluavat osalliseksi kaikki. Niin myös Microsoft, joka on lisännyt viimeisimpään pilvitallennuspalvelu OneDriven päivitykseensä erityisen ominaisuuden Pokémon-kouluttajille.

  Mukana on nyt Poké-tunnistaja. Se tunnistaa oitis OneDriveen automaattisesti ladatuista kuvankaappauksista automaattisesti niistä löytyvät Pokémonit ja nimeää ne. Pokémoneja voi tarkastella omasta albumistaan tai vaikkapa hakea nimellä.

  Ominaisuuden OneDrive-tiimi on toteuttanut yhdessä Microsoftin Research-yksikön kanssa.

  Pokémon GO on saatavilla Androidille ja Applen iOS:lle, ei Microsoftin Windows-alustalle, jolle sitä pyytävät adressissa jo lähemmäs 100 000 nimeä ja jolle on nähty ensimmäinen ulkopuolisen kehittäjän viritelmä.

  Tuoreen OneDrive-päivityksen muita uudistuksia Poké-tunnistajan lisäksi ovat automaattiset kuva-albumit (OneDrive poimii pienen ajan sisällä samassa paikassa otetuista kuvista parhaimmat tekee niistä automaattisesti oman kuva-albuminsa). Lisäksi viikon aluksi OneDrive luo albumin viikonlopun kuvista.

  Lisäksi Microsoft mahdollistaa vanhoihin muistoihin palaamisen toiminnolla, joka näyttää kuluvalta päivämäärältä aiempina vuosina otettuja kuvia.

  Myös OneDriven kuvahakua on kokonaisuutena parannettu. Hakea voi nyt jopa emojeilla ”hakusanana”.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju