Mobiili.fi Microsoftin iPhone-näppäimistössä villi yhden käden tila

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoftin Word Flow -näppäimistö iPhonella. Kuva: The Verge


  Microsoftin Windows-puhelimissa käytetty Word Flow -näppäimistö on saanut paljon kehuja ja kiitosta, mutta tähän asti sitä ovat päässeet käyttämään vain Windows-puhelimien omistajat. Viime viikolla kuitenkin paljastui, että Microsoft aikoo tuoda näppäimistön myös muille alustoille, eli iOS- ja Android-laitteille. Nyt The Verge on päässyt kokeilemaan Word Flow’n testiversiota iPhonella, ja samalla näppäimistöstä paljastui myös villiltä näyttävä uusi ominaisuus.

  Älypuhelimet tätä nykyä ovat sen verran isokokoisia, että käyttö yhdellä kädellä saattaa monesti olla hankalaa. Näitä tilanteita helpottamaan on joihinkin puhelimiin tuotu jo muutamia erilaisia ratkaisuja, mutta erikoisimmasta päästä taitaa olla Microsoftin iPhone-versio Word Flow’sta. Sen käyttöä yhdellä kädellä helpotetaan kiertämällä näppäimistö kaarelle laitteen alakulmaan niin, että näppäimiin on helpompi osua peukalolla. Kyseessä on siis aivan tavallinen qwerty-näppäimistö, mutta näppäinten asettelu on tavallista peukaloystävällisempi.

  The Vergen mukaan Word Flow’n iOS-versio on vielä varhaisessa vaiheessa yhtiön sisäisessä testikäytössä. Julkinen testiversio siitä on odotettavissa lähitulevaisuudessa ja sovellusta parannetaan vielä saadun palautteen perusteella.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju