Mobiili.fi Microsoftin HoloLens -lasit tuottavat uskomatonta jälkeä – kehittäjät saavat lasit ensi...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2093
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoft HoloLens


  Microsoft esitteli ensimmäisen kerran HoloLens -lasejaan jo kauan sitten, mutta vihdoin niiden saatavuudesta saatiin tietoa. Vaikka kuluttajat saavat odottaa laseja varmasti vielä hyvän tovin, kehittäjät pääsevät nauttimaan HoloLens -laseista jo ensi vuoden alussa. Niiden hinta on kuitenkin varsin suolainen, koska ne kehittäjäpaketti maksaa 3 000 dollaria.

  Tänään Microsoft esitteli jälleen kerran HoloLens -laseja. Tällä kertaa lavan valtasi esitys Project X-Ray -pelin demosta. Peliin vaadittiin lasien lisäksi ohjain, jonka avulla käsi muuttui aseeksi, jolla pelin vihollisia tuhottiin. Peli muokkautuu aina eri tilojen mukaan ja se tunnistaa niin seinät kuin huonekalutkin. Demossa viholliset jyräsivät tiensä läpi seinän, minkä jälkeen ne ammuttiin pelaajan kädessä olevan laseraseen avulla.

  [​IMG]
  Kuvakaappaus Project X-Ray -pelin esityksestä


  Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella on kertonut, että HoloLens suunnataan sekä työ- että viihdekäyttöön. Kehittäjät saavat HoloLens -laitteet ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana, mutta lasien kuluttajaversio on varmasti vielä pitkän matkan takana. Voi hyvinkin olla mahdollista, että kuluttajat eivät saa laseja vielä ensi vuonna.

  Alla The Vergen julkaisema video tämänpäiväisestä tilaisuudesta. Kokonaan Microsoftin julkistustilaisuuden voi katsoa yhtiön verkkosivuilta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju