1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Microsoftin Arrow Launcher sai Office 365 -tuen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  Microsoftin viime syksynä julkaisema Android-laitteiden käynnistysohjelma Arrow Launcher on päivittynyt versioon 2.0. Merkittävimpänä uudistuksena päivityksessä tulee Office 365 -tuki.

  Arrow Launcherin Office 365 -tuki tai -integraatio tarkoittaa, että Office 365 -käyttäjä pääsee käsiksi tiedostoihinsa, vaikkei Office-sovelluksia olisikaan laitteelle asennettuina. Käyttäjän täytyy vain kirjautua sisään Office 365 -tunnuksillaan, ja hän voi katsella ja muokata tiedostojaan. Lisäksi käyttäjä voi ladata laitteeltaan löytyviä tiedostoja Office 365:een.

  Office 365 -tuen lisäksi Microsoftin Arrow Launcher saa 2.0-päivityksessä uudistuneita taustakuvia sekä jopa 50 prosenttia vähemmän datasiirtoa.

  Arrow Launcher on alkujaan Microsoft Garage -tutkimusryhmän kehittämä projekti, jonka tarkoituksena on tarjota Android-käyttäjille suoraviivainen käyttöliittymä, jossa sovellusten ja yhteytietojen hyödyntäminen on vaivatonta.

  Arrow Launcher on saatavilla maailmanlaajuisesti Google Play -kaupasta, mutta suomea se ei ainakaan vielä osaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju