Microsoftilta uusi tehtävälistasovellus – pidetty Wunderlist aiotaan ajaa alas

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103

Microsoft To-Do tulee eri laitteille.


Microsoft on esitellyt uuden tehtävälistasovelluksen Microsoft To-Don, joka on esiversiona tullut nyt saataville. Se tulee ajan myötä korvaamaan Microsoftin ostaman suositun Wunderlistin.

Wunderlistin kehittänyt tiimi on myös Microsoftin uuden sovelluksen takana. Microsoftin mukaan tavoitteena on ollut tehdä fiksumpi, henkilökohtaisempi ja intuitiivisempi tapa auttaa ihmisiä organisoimaan askareitaan ja saamaan enemmän irti jokaisesta päivästä.

Uuden To-Don kohokohtia ovat integraatio muiden Office 365 -sovellusten kanssa sekä älykkäät suositukset. Osana To-Dota on päivittäinen joka päivä uusiutuva lista, johon voi lisätä helposti tehtäviä suositusten perusteella edelliseltä päivältä, pian deadline-päivältään lähestyvistä tai tulossa olevista.


Päivittäinen lista, jolle on tarjolla älykkäitä suosituksia tehtäväksi, on yksi To-Don kohokohtia.


Office 365 -integraatioista ensimmäisenä on toteutettu yhdistäminen Outlookin tehtävien kanssa. Lisäksi Microsoft korostaa To-Don tietoturvaa ja salausta yritystason pilvipalveluna.

Mukana To-Dosssa on jo myös tehtävälistasovellusten perusasioita, kuten muistutukset, muistiinpanot ja teemat. Jatkossa Microsoft lupaa tuoda To-Dohon vielä rakastettuja Wunderlist-ominaisuuksia ja on lisäämässä toimintoja, kuten tehtävälistojen jaon, sovellukset Macille, iPadille ja Android-tableteille sekä lisää integraatioita Microsoftin muiden palveluiden kanssa. Microsoftin mukaan aikanaan, kun uuteen sovellukseen on saatu tuotua tarpeeksi ominaisuuksia, lopetetaan tuki Wunderlistille.

Office 365 -ylläpitäjät voivat ottaa To-Don Preview-esiversion nyt käyttöön hallitsemilleen käyttäjätileille.

Microsoft To-Do on saatavissa sovelluksena nyt iPhonelle, Android-puhelimille, Windows 10:lle sekä verkkoselaimella netissä.

Microsoft osti Wunderlistin kehittäjän 6Wunderkinderin vuonna 2015 raportoidusti 100-200 miljoonan dollarin kauppahinnalla. Wunderlistin ohella Microsoft osti myös Accomplin, josta syntyi nykyinen Microsoft Outlook -mobiilisovellus, sekä Sunrise-kalenterisovelluksen, jonka tuki on myös jo lopetettu.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom