Mobiili.fi Microsoftilta tulossa uusi puhelin – onko se Lumia 850?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vielä julkaisematon Lumia 850 @evleaksin julkaisemassa vuotokuvassa.


  Kiinan telehallintoviranomainen on joulukuun lopulla antanut siunauksensa Microsoftin vielä julkaisemattomalle puhelinmallille, mallinumeroltaan RM-1182. Nyt spekuloidaankin kovasti, olisiko kyseessä mahdollisesti jo kertaalleen perutuksi väitetty Lumia 850.

  Uuden puhelinmallin bongauksesta kertonut WMPowerUser mainitsee, että samaisella mallinumerolla liikkuva puhelin on jo aiemmin hyväksytty Indonesiassa, ja että kyseessä ei ole Lumia 650. 650-malleja on nimittäin nähty viranomaisdokumenteissa mallinumeroilla RM-1152 ja RM-1154, eli nyt nähty laite on selkeästi eri sarjaa. Kyseessä voisikin mahdollisesti olla ylempään keskiluokkaan asettuva Lumia 750 tai 850. Ajankohta taas viittaa siihen, että uusi malli voitaisiin mahdollisesti esitellä Barcelonassa helmikuun lopulla järjestettävän Mobile World Congressin yhteydessä.

  [​IMG]
  Microsoftin mallinumerolla RM-1182 valmistettava puhelin sai kiinalaisviranomaisen hyväksynnän.


  WMPowerUserin mukaan tämä mahdollinen Lumia 850 saattaisi sisältää 5,7-tuumaisen Full HD -näytön, Snapdragon 617 -suorittimen, kahden gigatavun RAM-muistin sekä 16 gigatavun sisäisen tallennustilan ja se voisi myös tukea Windows 10 Mobilen Continuum-toimintoa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju