Mobiili.fi Microsoftilta tulossa kaksi uutta Surfacea

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoft Surface Pro 3


  Microsoft esittelee tämän hetkisten tietojen mukaan lokakuussa uusia laitteita. Huhujen mukaan tilaisuudessa nähdään kaksi uutta Surface Pro -tablettia, kaksi Lumia-älypuhelinta ja mahdollisesti Band 2 -älyranneke. Taiwanista kantautuvien tietojen mukaan Microsoft on tilannut näyttövalmistajilta näyttöjä kahdessa eri koossa – eli kaksi eri kokoista Surfacea.

  Surface Pro 3:n tavoin pienemmässä uudessa Surfacessa olisi 12-tuumainen näyttö. Näytön kuvasuhteesta ei ole vielä tietoa, mutta se voisi hyvinkin olla 3:2 – niin kuin Surface Pro 3:ssa. Suuremman Surfacen näytön koko olisi 13 tai 14 tuumaa.

  The Vergen Windowsiin keskittynyt toimittaja Tom Warren kertoi, ettei tulevat Surfacet käytä Intelin Core M -suorittimia, vaan Microsoft käyttää edelleen Core i -sarjan suorittimia.

  Surface Pro -laitteista on tullut normaalisti markkinoille useita eri versioita eri SSD-muisteilla, RAM-muisteilla ja suorittimilla. Tälläkin kertaa kuluttaja saanee päättää, haluaako i3-, i5- vai i7 -suorittimen, neljä vai kahdeksan gigatavua RAM-muistia ja 128, 256 vai 512 gigatavua SSD-muistia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju