Mobiili.fi Microsoftilta Android-sovellus – Onko tässä mobiili-Windowsin pelastus vai lopun alku?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Windows Phonen suurin ongelma on aina ollut käyttöjärjestelmän sovellustarjonta. Lumiat ja muut Windows-mobiililaitteet eivät yksinkertaisesti ole pysyneet Android- ja iOS-laitteiden perässä sovelluksien saralla. Windows 10 pyrkii parantamaan tilannetta tietyillä keinoilla, joiden lisäksi Microsoft on julkaissut uuden ongelmaan pureutuvan sovelluksen.

  AppComparison on uusi Android-sovellus, joka on Microsoftin mukaan tarkoitettu Androidista Windows Phoneen vaihtoa harkitseville. Nimensä mukaisesti sovellus lupaa tarjota käyttäjän suosikkisovelluksille vastineet Windows-sovellustarjonnasta.

  [​IMG]
  AppComparison-sovellus


  Käytännössä käyttjä valitsee AppComparisonin tarjoamasta kategorialistasta kaipaamansa aihealueet, kuten viihde, pelit, terveys ja niin edelleen. Tämän jälkeen sovellus tarjoaa vastineeksi listan Windows Phone -sovelluksia, joiden pitäisi vastata käyttäjän sovellusvalikoimaa valituissa kategorioissa.

  [​IMG]
  Ehdotelmista löytyy luonnollisesti tutuimmat suursovellukset


  Ikävä kyllä AppComparison ei tunnu olevan suuri apu, sillä listasta ei millään lailla käy ilmi, minkä sovelluksen vastineeksi kukin listattu sovellus on tarkoitettu. Lisäksi uutuussovelluksen ongelma on, että auttamisen sijaan se saattaa enemmänkin korostaa Windows Phonen sovellustarjonnan puutteita.

  Windows 10:n myötä iOS- ja Android-sovellukset saattaa olla aiempaa helpompi tuoda Windows-laitteille. Onkin siis mahdollista, että tilanne paranee tulevaisuudessa. Android-sovelluksien tuomiseen pureutuva projekti vaikuttaa tosin olevan vaakalaudalla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju