Mobiili.fi Microsoftilta ”jännittäviä Windows 10 -laiteuutisia” ensi kuussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Uudet Windows 10 -laitteet nähdään lokakuun alussa


  Microsoft on ilmoittanut pitävänsä lehdistötilaisuuden 6. lokakuuta. Tuossa tilaisuudessa yhtiö lupaa paljastaa tietoja tulevista Windows 10 -laitteista. Luvassa on todennäköisesti useita uusia laitteita puhelimista tabletteihin asti.

  Odotuslistojen kärjessä keikkuvat tietysti uudet huippu-Lumiat. Talkman ja Cityman – eli Lumia 950 ja Lumia 950 XL – on nähty useita kertoja julkisuudessa sekä kuva– että tietovuotojen kera. Lumia 950:een odotetaan esimerkiksi 5,2 tuuman Full HD -näyttöä, Snapdragon 808 -järjestelmäpiiriä ja kolmen gigatavua RAM-muistia. Lumia 950 XL:n taas pitäisi nostaa panoksia Snapdragon 810 -piirillä ja 5,7 tuuman QHD-näytöllä. Lisäksi molempiin malleihin on huhuttu 20 megapikselin takakameraa.

  [​IMG]
  Vuotokuvassa Cityman, eli Lumia 950 XL

  [​IMG]
  Ensimmäinen Microsoft Band


  Toinen suurempi tapaus, jonka esittely lokakuun alussa on hyvin mahdollinen, on Surface Pro 4. Tämänhetkisten tietojen mukaan Microsoftin uusi hybriditabletti saapuu markkinoille kahdessa eri koossa: 12- ja 14-tuumaisena.

  Lisäksi julkistuslistalla saattaa olla pienempiä laitteita ja oheistarvikkeita. Huhuissa on liikkunut ainakin Band 2 -älyranneke. Lopullisesti Windows 10 -laitteiden tulevaisuus selviää kuitenkin vasta 6. lokakuuta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju