Mobiili.fi Microsoft yllätti – esitteli Surface Bookin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2110
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Surface Book


  Microsoft esitteli tänään julkistustilaisuudessaan uuden sukupolven Surface Pro -tabletin. Yhtiö kuitenkin yllätti ja esitteli uuden kannettavan tietokoneen – Surface Bookin. Se on kompatki, 13,5-tuumainen kannettava tietokone.

  Surface Pro 4:n tyyliin laitteessa on PixelSense -näyttö, jonka pikselitiheys on 267 pikseliä tuumaa kohti. Yhtiö on panostanut erityisesti laitteen näppäimistöön ja sen mukavuuteeen. Microsoft lupaa laitteelle käyttöajaksi jopa 12 tuntia. Laitteessa on parhaimmillaan Intel Core i7 -suoritin, 16 gigatavua RAM-muistia ja teratavu tallennustilaa.

  Microsoft hehkuttaa, että laite on jopa kaksi kertaa tehokkaampi kuin MacBook Pro. Kannettava tietokone kuitenkin taipuu myös tabletiksi, sillä näyttöosa irtoaa näppäimistöstä. Näyttöosa on vain 7,7 millimetriä paksu ja painaa 725 grammaa. Surface Pro -laitteista tuttu kosketusnäyttökynä tulee saataville myös Surface Bookille.

  Bookin näppäimistöosassa on kosketusalusta, joka tukee viiden sormen yhtäaikaista painallusta. Laitteessa on myös kaksi USB-porttia ja paikka SD-kortille.

  Surface Book tulee myyntiin tämän kuun lopulla ja sen hinnat alkavat 1 499 dollarista. Ennakkomyyntiin laite tulee huomenna.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju