Mobiili.fi Microsoft varmisti: Windows 10 saa kaksi isoa päivitystä ensi vuonna

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2095
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Microsoft aloitti Windows 10 -käyttöjärjestelmän Anniversary Update -päivityksen jakelun elokuun alkupäivillä, ja tarkemmin asiaan perehtyneet tietävät, että kyseinen ”vuosipäiväpäivitys” tunnetaan myös nimellä Redstone 1. Odotettavissa on sen lisäksi ainakin Redstone 2 ja Redstone 3, ja Microsoftin ilmoituksen mukaan niitä voidaan odotella saapuviksi vuoden 2017 aikana.

  Microsoft kertoi IT-alan ammattilaisille tarkoitetussa blogissaan tarkemmin nyt julkaistun Anniversary Update -paketin tuomista muutoksista, ja samaisessa blogikirjoituksessa mainittiin myös, että vuoden 2017 aikana tulossa on kaksi ”feature update” -päivitystä.

  Blogikirjoitus on linjassa Microsoftin aiemman kommentin kanssa, eli tarkoitus on julkaista virheenkorjauksia ja tietoturvapaikkauksia tarjoavia pikkupäivityksiä kuukausittain, mutta isompia ”feature update” -päivityksiä tullaan julkaisemaan kaksi kertaa vuodessa. Nämä isommat päivitykset tuovat uusia ominaisuuksia ja toimintoja käyttöjärjestelmään.

  Microsoft ei ole vielä kertonut, minkälaisia uudistuksia seuraavat isommat päivitykset ovat tuomassa, mutta todennäköisesti ensimmäiset uudistukset laitetaan pian jakoon Windows Insider -testiryhmään kuuluville.

  Redstone 2 -päivitys on näillä näkymin tulossa vuoden 2017 alussa, ja Redstone 3 mahdollisesti kesällä tai alkusyksystä 2017.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju