Mobiili.fi Microsoft varmisti: HoloLens-toimitukset alkavat ensi kuussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Microsoft on ilmoittanut, että HoloLens-lasien varsinaiset ennakkotilaukset ovat alkaneet. Laitteiden toimitukset alkavat Amerikassa ensi kuun lopulla.

  Lisätyn todellisuuden HoloLens-lasien ostajaksi on voinut ilmoittautua jo hyvän tovin. Nyt Microsoft on kuitenkin alkanut tarjota hakijoille mahdollisuuden ostaa lasit. Pääasiassa kehittäjille tarkoitettu HoloLens Development Edition maksaa 3000 dollaria, joka kääntyy suoraan noin 2900 euroksi.

  HoloLens on erikoisuudestaan huolimatta rehellinen Windows 10 -laite, jonka sovellustarjonnassa hyödynnetään universaaleja Windows-sovelluksia. Lisäksi kyseessä on itsenäinen kokonaisuus, joka ei Microsoftin mukaan tarvitse ulkoisia kameroita tai yhteyttä tietokoneeseen. Sen sijaan lukuisat sensorit, Intel-suoritin, verkkovalmius ja paljon muuta löytyy suoraan HoloLensistä itsestään.

  HoloLens Development Editionin toimitukset alkavat 30. maaliskuuta. Toistaiseksi HoloLensiä toimitetaan vain Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Microsoftin mukaan kyseessä on merkittävä askel kohti varsinaista kuluttajamallia, sillä sovelluskehittäjien luomat holografiset kokemukset ovat elintärkeitä HoloLensin tulevaisuudelle.

  [​IMG]
  Microsoft HoloLens Development Edition.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju