Mobiili.fi Microsoft vahvisti uuden tarjouskampanjan: lippulaiva-Lumian ostajalle toinen kaupan päälle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Uutisoimme eilen siitä, miten Microsoft on mahdollisesti tyhjentämässä inventaariotaan lahjoittamalla jokaiselle lippulaiva-Lumia ostajalle toisen puhelimen kaupan päälle. Tänään huhut ovat kääntyneet todeksi ja ainakin Kanadan ja Yhdysvaltojen Microsoft-kauppoihin on ilmestynyt tarjous, jossa puhelimia kaupataan ”kaksi yhden hinnalla” -periaatteella.

  Tarjous on seuraava: jos ostat Lumia 950 XL -lippulaivamallin tämän viikon aikana, tulet saamaan Lumia 950:n kaupan päälle sekä 12 kuukauden Office 365 -paketin. Säästöä tulee noin 500 euroa ylimääräisestä puhelimesta sekä 70 euroa Office-paketista, jota Microsoft on jo aiemmin jakanut uusien lippupuhelinten ostajille.

  Tällä hetkellä suurin kysymys suomalaisten kannalta kuuluu, saadaanko vastaava tarjous jossain kohtaa myös kotimarkkinoille. Historian valossa turhan suuria toiveita ei kannata elätellä, vaikka varastojen loppuunmyyntejä on toki Suomessakin nähty. Nykytilanteessa Lumia 950 XL:n tai Lumia 950:n ostaja saa Suomessa ilmaisen postituksen, aiemmin mainitun Office-paketin sekä opiskelijan tapauksessa kymmenen prosentin alennuksen kokonaishinnasta.

  Mobiili.fi on ollut Microsoftiin tänään yhteydessä tarjouskampanjan laajenemisesta ja tulemme kertomaan, jos asian tiimoilta saadaan lisätietoja.

  [​IMG]
  Viime vuonna toiveikkaasti esitellyt uudet Lumia-lippulaivamallit eivät lopulta tuoneet Microsoftille toivottua menestystä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju