Mobiili.fi Microsoft ulkoisti Lumia-tuen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Lumia 550.


  Microsoft on ulkoistanut Lumia-laitteiden tuen yhteistyökumppanilleen. Asiasta uutisoi muun muassa MSPoweruser.

  Lumioiden tuen siirto B2X:lle näyttää koskevan myös Suomea. Suomenkielisillä Lumia-tukisivuillaan Microsoft kehottaa nyt ottamaan yhteyttä B2X:ään ja ohjaa sen englanninkielisille verkkosivuille, jos annetut ohjeet eivät tarjonneet ratkaisuja ongelmaan.

  Vastaavia muutoksia Microsoftin sivuilla ei ole havaittavissa sen muiden laitteiden, kuten esimerkiksi Surface-mallien osalta.

  Olemme pyytäneet Microsoftilta asiaa selventäviä kommentteja.

  [​IMG]
  Microsoft kehottaa ottamaan yhteyttä B2X:ään.


  B2X:n sivujen mukaan se on ”Microsoftin hyväksymä asiakaspalvelun tarjoaja”. Sen pääkonttori sijaitsee Münchenissä, Saksassa.

  B2X:n sivut tarjoavat mahdollisuuden puheluun tai viestikeskusteluun sen edustajan kanssa tai huoltoon lähettämiseen puhelimen IMEI-numeron ilmoittamisen jälkeen.

  Hiljattain maailmalla levisi uutinen, jonka mukaan Microsoft ei enää tukisi Lumia-laitteita niin kertoneen viestin ilmestyttyä sen verkkosivuille. Todennäköisesti asia kytkeytyikin lopulta juuri tuen siirtymiseen B2X:lle nyt ilmi tulleiden faktojen perusteella.

  Lisäksi on huhuttu Lumia-myynnin olevan päättymässä täysin vielä tänä vuonna, viimeistään joulukuun aikana.

  Maailmalta on myös kuultu raportteja, joiden mukaan Lumia-puhelimille ei enää saisi huollosta vaihtolaitetta niiden ollessa jo loppuneet varastoista.

  Microsoft on siirtänyt Lumia-puhelimia omissa myymälöissään pois näkyvistä ja lisäksi sen kansainvälisessä verkkokaupassa Lumiat on myös siivottu pois päänavigaatiosta. Microsoft on myös viime aikoina ajanut alas Lumia-tilejä sosialisen median palveluissa.

  Lisäksi vielä tällä hetkellä myynnissä olevista Lumia-malleista on nähty yhä vain suurempia alennuksia alkuperäisistä hinnoista. Muun muassa Lumia 950 ja Lumia 950 XL -lippulaivamallien hinta painui jo alle puoleen alkuperäisestä. Lumia 950 -kaksikon lisäksi Microsoftin älypuheliten valikoimaan kuuluvat uusimpina vielä Lumia 550 ja Lumia 650.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju