Microsoft toi Surface Pro 4:n tarjolle ilman Surface-kynää

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
16398
Reaktiopisteet
119
surface-pro-4-pen-700x394.jpg


Microsoftin on huhuttu julkaisevan täysin uuden Surface Pro 5 -mallin mahdollisesti tulevan kevään aikana, mutta sitä odotellessa on nyt oiva mahdollisuus napata nykyinen Surface Pro 4 hieman aiempaa edullisempaan hintaan. Microsoft on tuonut tarjolle Surface Pro 4:n, jota myydään ilman Surface-kynää. Kynän jättäminen pois paketista tiputtaa hintaa tuntuvasti.

Ilman kynää voi ostaa vain kaikkein edullisimman version Surface Pro 4:stä, eli m3-suoritinta, neljän gigatavun RAM-muistia ja 128 gigatavun tallennusmuistia käyttävän version. Sen hinta Microsoftin omassa verkkokaupassa on 919 euroa, kun kynän kanssa toimitettava malli maksaa 1029 euroa.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että kynän jättäminen pois pudottaa laitteen hintaa 110 euroa, mutta kynän voi hankkia erikseen 69,95 eurolla. Surface Pro 4:n m3-versiota myydään monissa paikoissa kynän kanssa 999 eurolla, mutta tuostakin hinnasta voi nuukailija säästää vielä reilun kympin, kun valitsee Microsoftin verkkokaupassa kynän ja ”no kynä” -koneen erikseen.

Tätä kirjoitettaessa ilman kynää myytävä Surface Pro 4 näyttäisi olevan tarjolla vain Microsoftin verkkokaupassa, mutta näyttää siltä, että ainakin joillekin jälleenmyyjille sitä on tulossa myyntiin tammikuun lopussa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom