Mobiili.fi Microsoft toi lähimaksamisen uusiin Windows 10 -puhelimiin – vain Yhdysvalloissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2137
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Microsoft on julkaissut uuden version Wallet-sovelluksestaan Windows Insider -ohjelman jäsenille. Sovellus tuo lähimaksamisen Lumia 650-, 950- ja 950 XL -malleille. Valitettavasti Microsoft Walletin lähimaksaminen on aluksi saatavilla vain Yhdysvalloissa.

  Yhdessä MasterCardin ja Visan kanssa kehitetty Microsoft Wallet on yhtiön vastaisku Apple Paylle ja Android Paylle, ja mahdollistaa lähimaksamisen sitä tukevilla maksupäätteillä. Lisäksi sovellukseen voi kerätä eri liikkeiden ja ketjujen kanta-asiakaskortteja.

  [​IMG]

  Uusi Wallet on vasta Windows Insider -jäsenille julkaistu sovellus, eli kyseessä on vielä testiversio, mutta tarkoitus on lanseerata sovellus tulevaisuudessa laajempaan jakoon. Kesän aikana tulossa on Windows 10:n Anniversary Edition -päivitys, ja Walletin virallinen julkaisu voisi hyvinkin tapahtua päivityksen julkaisun yhteydessä.

  Mielenkiintoista on nähdä, lähteekö Microsoft Wallet laajentumaan Yhdysvaltojen ulkopuolelle jossain vaiheessa. Esimerkiksi Lontoossa asuva The Vergen Microsoft-toimittaja Tom Warren ehti jo Twitterissä kyseenalaistaa Microsoftin päätöksen julkaista Wallet vain Yhdysvalloissa, jossa lähimaksupäätteitä on saatavilla selvästi vähemmän kuin Euroopassa.


  Microsoft's new Wallet service is US only, even though Europe has contactless payments everywhere and the US does not. Makes sense

  — Tom Warren (@tomwarren) 21. kesäkuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju