Mobiili.fi Microsoft tappoi ostamansa suositun Sunrise-kalenterisovelluksen – ja päivitti Outlookin...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Outlook-kalenterin päivämäärän ja ajan valitsimet uudistuvat päivityksessä.


  Microsoft tappaa nyt parilla viikolla pidennetyn eliniän jälkeen sen noin vuosi sitten ostaman Sunrise-kalenterisovelluksen. Samalla Microsoft on kertonut päivityksistä sen Outlook-sovellukseen Androidilla ja iOS:llä – mukaan sen kalenteriin tulevat parhaimmat palat Sunrisesta. Outlook-sovellus sisältää kalenterin lisäksi myös sähköpostin.  Kalenteritapahtuman yhteydessä Outlookissa näytetään nyt suoraan kartta, jos tietoihin on tallennettu osoite. Tapahtumaa lisätessä osoite täydentyy Bing-karttojen tietojen perusteella.

  Lisäksi päivämäärän ja ajan valitsimet on päivitetty ”Sunrisen design-osaamisella” ja ovat aiempaa yksinkertaisempia sekä intuitiivisempia.

  Toistuvia tapaamisia voi nyt myös muokata mobiililaitteesta Outlook-sovelluksella. Tulevissa päivityksissä mukaan on tulossa myös mahdollisuus toistuvien tapaamisten luomiseen kalenteritapahtumiksi.

  Uutta on myös integraatio Skype for Businesseksen kanssa ja Skype-tapaamisia voi helposti lisätä Office 365 -kalenteriin.

  Jo muutama kuukausi sitten Outlookin kalenteriin tulivat kalenterisovellukset, kuten Wunderlist, Facebook ja Evernote. Nyt mukaan tulee mahdollisuus tilata erilaisia kalentereja, joista Microsoft antaa esimerkkeinä urheilujoukkueen peliaikataulun tai televisio-ohjelmien esitysajat. Näiltä osin jonkun pitää kuitenkin tuoda kalenteritiedot saataville. Toistaiseksi tämä on tarjolla vasta Office 365 -käyttäjille iOS:llä, ja pian Androidilla.

  Englanninkieliset avainsanat kuten coffee tai lunch myös nyt kalenterinäkymässä asianmukaisen kuvakkeen aikajanalle.

  Sunrisen lisäksi Microsoft hankki viime vuonna myös Accomplin, josta muodostui nykyisen Outlook-sovelluksen pohja.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju