Mobiili.fi Microsoft suunnittelee vanhempien Lumioiden Windows 10 -päivitystä nyt maaliskuulle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Microsoftin Windows 10 Mobile -kuvio alkaa saada jo surkuhupaisia piirteitä, sillä uutta käyttöjärjestelmää vanhemmille Lumioille ei näy eikä kuulu. Lokakuussa yhtiö ilmoitti päivityksen saapuvan joulukuussa, ja joulukuussa ilmoitettiin, että alkuvuodesta. Sitten alkoi liikkua huhuja, että päivitykset aloitettaisiin helmikuussa, mutta helmikuu tuli ja meni, eikä päivitystä näkynyt. Nyt yhtiön kerrotaan suunnittelevan päivitysten aloittamista maaliskuun aikana.

  VentureBeat kertoo nähneensä Microsoftin yhteistyökumppaneilleen osoittaman sähköpostin, jonka mukaan viralliset Windows 10 Mobile -päivitykset vanhemmille Lumioille on tarkoitus aloittaa maaliskuun aikana.

  [​IMG]
  Microsoft tukee Applea taistelussa FBI:tä vastaan.


  Ensin yhtiö aikoo julkaista kuukausittaiset korjauspäivitykset olemassa oleville Windows 10 -puhelimille, eli Lumioille 550, 650, 950 ja 950 XL. Sen jälkeen on tarkoitus aloittaa vanhempien Lumioiden päivitysten jakelu. Tarkoitus on aloittaa jakelu vähitellen niin, että käyttäjät joutuvat itse pyytämään päivitystä laitteellaan, ja myöhemmin päivitystä aletaan myös tarjoamaan suoraan.

  Microsoftin Windows 10 Mobile otti takapakkia myös sovellusrintamalla helmikuun lopulla, kun yhtiö ilmoitti peruneensa Project Astorian. Astorian turvin oli tarkoitus saada Android-sovellukset toimimaan Windowsilla ja näin parantaa Windowsin heikkoa sovellustarjontaa. Yhtiö ilmoitti keskittyvänsä iOS-siltaan, jolla autetaan sovelluskehittäjiä muuttamaan Applen iOS-laitteille tarkoitetut sovellukset Windows-yhteensopiviksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju