Microsoft Surface Book myyntiin Suomessa – 1,5 vuoden odotuksen jälkeen

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Surface Book.


Microsoft tuo vihdoin myös Suomessa myyntiin kannettavan Surface Book -tietokoneensa. Microsoft laajensi Bookilla Surface-laitteiden valikoimaa jo syksyllä 2015, joten odotus myyntiintulosta täällä on ollut poikkeuksellisen pitkä.


Surface Bookin saranaratkaisu erottuu massasta.


Surface Bookin näyttöosa on irroitettavissa. Saranaratkaisun design on myös Surface Bookissa valtavirrasta poikkeava. Lisäksi Surface Bookin mukana toimitetaan myös Surface Pen -kynä. Surface Book on suunnattu pääasiassa ammattilaiskäyttöön, ja käyttöjärjestelmänä laitteesta löytyykin Windows 10 Pro.

Surface Bookin ennakkotilaukset alkavat Microsoft Storen ja valikoitujen jälleenmyyjien kautta tänään 15. maaliskuuta .2017, ja laite tulee saataville Suomessa 20. huhtikuuta .2017 alkaen. Lähtöhinta on 1 699 euroa. Myyntiin tulee myös Surface Bookin viime syksynä esitelty tehokkaampi Performance Base -versio. Malliston huippuversion hinta kohoaa 3 999 euroon.


Microsoftin Surface Book tulee nyt myyntiin Suomessa useina eri vaihtoehtoina.


”Surface Bookin monipuolisuus avaa uudenlaisia työskentelytapoja vaativimmillekin käyttäjille. Laadusta ei ole tingitty materiaaleissa eikä tuotekehityksessä – siksi Surface Book on täydellinen kannettava tietokone”, sanoo Antti Kuosmanen, Microsoft Oy:n Windows-liiketoiminnan johtaja. ”Surface Bookin suorituskyky, yhteensopivuus ohjelmistojen kanssa, irrotettava kosketusnäyttö ja mahdollisuus käyttää kynää ovat yhdistelmä, jonka vertaista markkinoilla ei ole”, Kuosmanen jatkaa.

”Surface Book tuo paljon odotetun lisän Surface-laitteiden valikoimaamme. Laitetta on kyselty Verkkokauppa.comista sen julkistuksesta lähtien, ja on mahtavaa, että asiakkaidemme odotus vihdoin palkitaan. Surface Bookin tehokkuus yhdistettynä monikäyttöisyyteen ja upeaan designiin tekee siitä todella kiinnostavan laitteen uusimmista laiteinnovaatioista kiinnostuneelle asiakaskunnallemme”, toteaa Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

”Tyytyväisenä Surface-käyttäjänä odotan innolla Surface Bookin myynnin aloitusta Suomessa. Asiakkaat ovat kyselleet tuotetta taajaan, joten se on erittäin mielenkiintoinen lisä valikoimaamme. On hienoa, että saamme myös yrityskäyttäjille erinomaisesti sopivan tuotteen valikoimaamme ensimmäisten joukossa”, kertoo Datainfon mobiililiiketoiminnan vetäjä Alexandros Syriniotis.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom