Microsoft suosittelee: älä tee tätä virhettä Windows 10:n päivityksen kanssa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104


Microsoft aloitti Creators Update -päivitykset Windows 10 -tietokoneille 11. huhtikuuta. Päivityksen jakelu tapahtuu vaiheittain, ja Microsoft on nyt myös kertonut keskeyttäneensä päivityksen jakelun osalle laitteista.

Microsoft havaitsi tietyillä Broadcomin Bluetooth-radiopiireillä varustetuissa laitteissa ongelmia, joiden myötä yhteydet eivät olisi toimineet. Toistaiseksi näille laitteille ei jaella Creators Update -päivitystä.

Microsoft varoittaakin käyttäjiä, jotka lataavat päivityksen käsin päivityssivuston kautta. Tämä kiertää päivityksen keskeytykset ja mahdollistaa näin päivityksen asentamisen myös laitteisiin, joissa se tuottaa vielä toistaiseksi ratkaisemattomia ongelmia. Microsoft suositteleekin olemaan päivittämättä Creators Updateen manuaalisesti, jollei tiedä mitä on tekemässä.

Toistaiseksi Creators Update on käytössä jo miljoonilla ihmisillä. Microsoft on painottanut päivityksen jakelussa aluksi uudempia laitteita, joiden kanssa päivityksellä on oletettavasti vähemmän yhteensopivuusongelmia.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom