Mobiili.fi Microsoft sekoittaa pakkaa: nimesi terveyssovelluksensa Bandiksi juuri kun...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoft Band 2.


  Microsoft on tehnyt yllättävän vedon antamalla aiemmin Microsoft Health -nimellä tunnetulle aktiivisuus- ja terveystietojen sovellukselleen uuden nimen: Microsoft Band.

  Sovellukseen on voinut siirtää tietoja Microsoftin Band-rannekkeista, joten uusi nimi on sinällään sopiva sovellukselle.

  [​IMG]
  Microsoft Health -nimi on muuttunut Microsoft Bandiksi.


  Yllättävän nimenmuutoksesta tekee sen tapahtuminen heti sen jälkeen, kun Microsoftin Band-rannekkeiden lopusta kuultiin huhuja. ”Band 2 näyttää olevan viimeinen linjassa Microsoftin Band -fitness-laitteita – ainakin lyhyellä aikavälillä, ja mahdollisesti ikuisesti”,kertoo lähteisiinsä perustuen arvostettu Microsoft-reportteri Mary Jo Foley.

  Huhuja Microsoft kommentoi toteamalla, että ”jatkamme investoimista ja innovoimista Microsoft Health -alustaan, joka on avoin kaikille laite- ja sovelluskumppaneille Windows-, iOS- ja Android-laitteilla. Jatkamme myös Microsoft Band 2:n myyntiä ja pysymme syvästi sitoutuneina tukemaan asiakkaitamme ja tutkimaan puettavien laitteiden alaa.”

  Nyt Microsoft Health on kuitenkin muuttunut Microsoft Bandiksi jo Androidilla sekä Windowsilla. Applen App Storessa sovellus on vielä vanhalla nimellä, mutta tämä voi johtua päivityksen hitaammasta hyväksynnästä tai iOS-version päivityksen keskeneräisyydestä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju