Mobiili.fi Microsoft-pomo: Applen iPad Pro vain oheislaite, ei pärjää Surfacelle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPad Pro


  Kun Apple viime syksynä esitteli iPad Pron, kiinnittivät monet huomiota sen yhtenevyyksiin Microsoftin Surface- ja Surface Pro -laitteiden kanssa. Tabletiksi iso näyttö, tarkka ja monitoiminen stylus-kynä sekä valmistajan itse myymä näppäimistökansi ovat näitä kahta laitetta yhdistäviä tekijöitä, mutta myös merkittäviä eroja laitteiden välillä on. Microsoft Surfacen yhteyspäällikkö Dan Laycock kuvaili Trusted Reviews -sivustolle, kuinka Applen iPad Pro ei pärjää vertailussa Microsoft Surface -sarjan laitteille, kuten uudelle Surface Pro 4:lle.

  Laycockin mukaan Microsoft on halunnut tehdä Surface-tableteista yhden laitteen, joka kattaa sekä PC- että tablettitarpeet. Applen iPad Pro sen sijaan tulee miehen mukaan aina olemaan vain oheislaite, jolla ei voi tehdä kaikkea sitä, mitä tietokoneella voi. Surface taas ajaa ”täysiä” ohjelmia, iPad Pron mobiilisovelluksiin verrattuna.

  [​IMG]
  Kuva on piirretty Photoshopia, Surface Peniä ja Surface Bookia hyödyntäen.


  Laycock muistuttaa myös Steve Jobsin vuosien takaisesta kommentista, jonka mukaan laite on epäonnistunut, jos sen mukana tulee stylus. Laycock kertoo, että Microsoftilla uskotaan vankasti kynään, ja hän uskoo heidän asiakkaidensa rakastavan sitä. Laycockin kuitti ei välttämättä ole täysin oikeutettu. Stylus-kommentillaan Jobs aikoinaan viittasi varhaisiin kosketusnäyttölaitteisiin, joiden käyttö edellytti ohjauskynää, ja halusi tuoda esiin sen, kuinka luonteva ihmisen oma sormi on kosketusnäytön käytössä. Niin Microsoft Surfacen kuin iPad Pronkin ohjaus onnistuu myös ilman stylusta, mutta yhteensopiva nykyaikainen ohjauskynä tuo molemmissa tapauksissa merkittävästi lisämahdollisuuksia kosketusnäytön käyttöön esimerkiksi piirtämisessä tai kuvankäsittelyssä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju