Mobiili.fi Microsoft Pix julkaistu – iPhone-kamerasovellus lupaa parempia kuvia ihmisistä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2167
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoft Pix lupaa paremmin onnistuneita kuvia ihmisistä.


  Microsoft on julkaissut Applen iPhonelle uuden Microsoft Pix -kamerasovelluksen, jossa on erityisesti pyritty ihmis- ja ryhmäkuvien parantamiseen. Kokonaisuutenakin Pixillä Microsoftin mukaan tuloksena on parempia kuvia, ilman lisätyötä.

  Microsoft Pix valitsee joka kuvaan sopivat asetukset, tavallista älykkäämmin. Microsoft puhuu keinoälytekniikoiden olevan sovelluksen älykkyyden takana. Pix tunnistaa, jos kuvassa on ihmisen kasvot ja se tekee parhaansa optimoidakseen asetukset niin, että ihmiset näyttävät parhaimmaltaan.

  Sovelluksessa voi myös helposti vertailla normaalia ja Pix-parannettua kuvaa.

  [​IMG]
  Microsoft Pix vs. Applen Kamera-sovellus.


  Lisäksi Pixissä on mukana myös toimintoja, kuten ennen ja jälkeen laukausimen painallusta taltioiva sarjakuvaus ja parhaiden kuvan automaattinen poiminta joukosta, samalla myös hyödyntäen huonompia kuvia parhaiden parantamiseksi valotukseltaan, väreiltään, kohinaltaan ja selkeydeltään. Toisena toimintona mukana on jo Applen Live-valokuvia vastaava toiminto, joka luo kuvista toistuvan videon. Tämä toimii kuitenkin Pixissä älykkäästi, sillä live-kuvavideo tallennetaan vain, kun kuvassa todella on havaittavissa liikettä. Lisäksi Pixillä voi vakauttaa videoita ja niistä luoda timelapseja Hyperlapse-toiminnolla.

  Pixillä otetut kuvat ja videot tallentuvat automaattisesti kameran rullaan iPhonen Kuvissa.

  Microsoft Pix on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta.

  Jatkossa Microsoft aikoo tuoda Pixin myös Androidille sekä lisätä ominaisuuksia, kuten hidastetun videon, panoraamakuvauksen sekä kaunistustoiminnon selfie-kuviin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju