Mobiili.fi Microsoft pitää suuren tilaisuuden lokakuussa – tulossa uusia Lumioita ja muita laitteita

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Windows 10 Technical Preview Lumia-puhelimella


  Microsoft pitää huhujen mukaan noin parin kuukauden päästä suuren julkistustilaisuuden, jossa päivänvalon näkevät huhujen mukaan useat eri laitteet. The Verge uutisoi, että Lumioiden lisäksi Microsoft esittelee uuden Surface Pro 4 -tablet-tietokoneen ja uuden sukupolven Microsoft Band -älyranneke.

  Yhtiö ei ole vielä julkaissut Windows 10 Mobilen virallista versiota, mutta Microsoftin mukaan se tapahtuu syksyllä. On siis hyvin paljon mahdollista, että virallinen versio Windows 10 Mobilesta nähdään samaisessa tilaisuudessa.

  Microsoft esittelisi lokakuun tilaisuudessaan kaksi uutta Lumia-älypuhelinta ja ne sijoittuisivat korkeaan hintaluokkaan. Lumia 950- ja 950 XL -älypuhelimet olisivat yhtiön lippulaivaälypuhelimia. Laitteiden tekniset tiedot ovat jo pitkälti vuotaneet, mutta vuotokuvia on toistaiseksi vielä todella vähän. Lumioista voit lukea lisää aiemmista jutuistamme.

  Jo aiemmin uutisoimme, että Microsoft esittelisi Surface Pro 4 -tablet-tietokoneensa lokakuussa. The Vergen toimittajan Tom Warrenin mukaan Surface Pro 4 ei käytä passiivisesti jäähtyviä Intel Core M -suorittimia, vaan Microsoft pysyttäytyisi Core i -sarjassa. Muotoilultaan se vastaisi pitkälti Surface Pro 3:a muutamin muutoksin.

  Neljäs laite, jota Microsoftilta odotetaan, olisi Band 2 -älyranneke. Ensimmäinen älyranneke esiteltiin viime vuoden lokakuussa, mutta laite ei ainakaan Suomen markkinoille saapunut. Saa nähdä, tuleeko toisen sukupolven laite myyntiin myös täällä.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju