Mobiili.fi Microsoft paljasti: markkinoiden parhaat Lumia-kamerat pian entistäkin parempia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2168
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Uudet Lumia 950- ja Lumia 950 XL -puhelimet eivät ehkä saaneet arvosteluissa täysiä kymppejä, mutta puhelinten kamerat herättivät yleisesti ottaen innokasta myhäilyä. Nokian ja Microsoftin kamerapuhelimet ovat jo vuosia olleet markkinoiden kärkijoukossa, eivätkä uudet lippulaivamallit ole tehneet asiaan poikkeusta. Monet puhelimen ostaneet voivatkin olla tyytyväisiä kuullessaan, ettei kamerakehitys ole suinkaan pysähtynyt, vaan uusia ominaisuuksia tuodaan puhelimiin myös tulevaisuudessa.

  Microsoftin kuvausteknologioista vastaava johtaja Juha Alakarhu paljasti hiljattain All About Windows Phone -sivustolle, että uudet Lumia-lippulaivamallit tulevat jatkossa saamaan ”pakotetun HDR-kuvaustilan”. Aiemmin kamerasovelluksessa on voinut valita joko automaattisen HDR-tilan tai ottaa ominaisuuden kokonaan pois päältä, mutta tulevaisuudessa HRD:n voi pakottaa olemaan aina päällä. Ominaisuus on tuttu vanhemmista Lumia-lippulaivamalleista, mutta jäi Windows 10:een siirtymisen myötä pois uusista puhelimista.

  Varsinaisia päivämääriä kamerapäivitykselle Alakarhu ei halunnut lähteä spekuloimaan, mutta totesi päivityksen olevan työn alla. Päivityksen myötä käyttäjillä on paremmat mahdollisuudet kuvata esimerkiksi auringonnousua tai -laskua, joissa automaattinen HDR-tila ei ole aina toiminut parhaalla mahdollisella tavalla.

  Alla Microsoftin aiemmin julkaisemia kuvia Lumia 950:n kameralla otettuna.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Myös toimittajamme Erno Konttinen sai napattua Lumia 950:llä useamman vaikuttavan otoksen Suomen talvesta.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju