• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Microsoft LUMIA 950 139€ Soittaja vei hp:llä

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
22
Reaktiopisteet
0
Takuu
Ummessa
Kuitti
On
SIM-lukittu
Ei
Väri
Musta
Tallennustila
32 GB
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
139
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
Nouto
Myyjän nimi
Johan Lindström
Myyjän sähköposti
johnny_l@luukku.com
Myyjän puhelinnumero
O4O5369669
Myydään hyväkuntoinen Lumia 950. HP 139€.

Mukaan myyntipakkaus, laturi, irto-USB-kaapeli ja ostokuitit sun muut.

Puhelimen takuu ummessa, koska huoltoon viemäni Lumia 1020 korvattiin tällä Lumia 950:llä ja vanhan puhelimen ostopäivä pysyi uuden puhelimen takuun alkamisajankohtana.

Eli alkuperäinen puhelin (1020) ostettu lokakuussa 2014. Viety elokuussa 2016 takuuhuoltoon, jossa puhelin vaihdettu vastaavaan (950). Näin ollen myytävän puhelimen takuu (24kk) päättyi lokakuussa 2016.

Puhelin loistavassa kunnossa, akku mukaan lukien. Takakannessa skraidu, näkyy kuvassa.

Johan
O4O 5369669
950_1.jpg 950_2.jpg 950_3.jpg 950_4.jpg
 

olkitu

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
27.7.2015
Viestit
418
Reaktiopisteet
92
Puhelinmalli
Sony Xperia 1 ja OnePlus 8
HP:lla nouto Helsingistä.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom