Mobiili.fi Microsoft lopetti Band-rannekkeidensa myynnin – seuraavaksi menevät Lumiat?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2110
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoft Band 2.


  Lumioiden ohella Microsoft on vetäytymässä myös aktiivisuusrannekkeiden markkinoilta. Se on nyt poistanut uudemman Band 2 -rannekkeensa myynnistä omasta verkkokaupastaan.

  ”Olemme myyneet olemassa olevan Band 2 -varastomme eikä meillä ole suunnitelmia julkaista muuta Band-laitetta tänä vuonna. Pysymme sitoutuneina tukemaan meidän Microsoft Band 2 -asiakkaitamme Microsoft-myymälöiden ja asiakaspalvelukanavien kautta ja jatkamme panostamista Microsoft Health -alustaan, joka on avoin kaikille laite- ja sovelluskumppaneille Windows-, iOS- ja Android-laitteissa”, todetaan Microsoftin ZDNetille toimittamassa lausunnossa.

  Band-rannekkeiden kohtalosta kuultiin jo huhu syyskuun puolivälissä.

  Osalla jälleenmyyjistä voi Band 2 -rannekkeita vielä myynnissä olla, mutta osa muistakin jälleenmyyjistä Microsoftin itsensä lisäksi on sen myös jo myynnistä poistanut. Suomessa Band 2 -ranneke ei ole ollut laajasti saatavilla.

  Myös Band SDK -ohjelmistokehitysympäristö on kadonnut saatavilta.

  Aiemmin Microsoftilla Bandin Windows 10:stä ja laitteistokehityksestä vastanneet tiimit ovat myös ZDNetin mukaan hajautettu, ja osa työntekijöistä on siirtynyt Microsoftin muihin laitetiimeihin.

  Microsoft nimesi hiljattain uudelleen aiemman Microsoft Health -sovelluksensa Microsoft Bandiksi. Tämä voi enteillä myös mahdollisesti uutta Microsoft Health -sovellusta vanhan jäädessä Band-rannekkeiden kanssa unholaan.

  Microsoftin päähuomio nykypäivänä on sen tärkeimpien pilvipalvelu- ja Office-liiketoimintojen kehittämisessä ja yritysasiakkaiden palvelemisessa. Myös puhelimissa Microsoft on kertonut jatkossa keskittyvänsä vain yrityksiin.

  Lumioiden myynnin on huhuttu päättyvän viimeistään joulukuussa. Aiemmin tänään kerroimme myös Microsoftin ulkoistaneen Lumioiden tuen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju