Mobiili.fi Microsoft lopettaa yhden palvelunsa Windows-puhelimista

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoft HealthVault.


  Edes Microsoftilla itsellään ei riitä enää uskoa Windows-puhelimiin, voidaan päätellä sen tuoreimmasta ilmoituksesta.

  Microsoft on lopettamassa Windows Phoneista sen HealthVault-terveystietopalvelun tuen sekä vetää sen sovelluksen pois tarjolta sovelluskaupasta. Microsoft on lähettänyt asiasta viestin käyttäjille.

  Syynä ovat yhteensopivuusongelmat. Microsoft suosittelee Windows Phone -käyttäjille HealthVaultin käyttöä jatkossa verkkosivun kautta.

  Jo 2007 ensiesitellyn HealthVaultin kautta käyttäjillä oli mahdollisuus tallentaa ja jakaa terveystietojaan, myös terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Alustan käyttöönotto ei ole ehtinyt laajentua Yhdysvaltojen tai Ison-Britannian ulkopuolelle.

  Microsoft on enenevissä määrin suunnannut merkittävimmät sovellusresurssinsa Android- ja Apple-alustoille ja jättänyt taakse Windowsin suosimisen. Microsoft on luvannut jatkaa Windows 10 Mobilen tukemista, mutta viimeaikaiset tiedot Windows 10 Mobilen käyttöönoton juuttumisesta vähäiseen osuuteen jatkuvasti pienenevästä Windows-puhelinten käyttäjämäärästä herättää jälleen uusia kysymyksiä tuen jatkamisen järkevyydestä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju