Mobiili.fi Microsoft lipsautti: Windows 10 Mobile jakoon jo tässä kuussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2091
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Windows 10 Mobilen saapuminen vanhemmille Windows-puhelimille on antanut odottaa itseään jo kuukausia. Nyt ilmassa on viimein merkkejä siitä, että päivitys saadaan käyttäjien käsiin pian.

  [​IMG]
  Lumia 950 ja 950 XL


  Windows 10:n mobiiliversio löytyy uusimmista Lumia-puhelimista, kuten Lumia 950:stä ja Lumia 950 XL:stä. Vanhempien mallien päivityksen julkaisua ei sen sijaan ole näkynyt. Viimeksi kuulimme päivityksestä tammikuussa, jolloin sähköpostivuoto vihjasi julkaisun siirtyneen helmikuun puolelle.

  Microsoftin meksikolainen Facebook-sivu on antanut ensimmäisen tarkan päivämäärän Windows 10 Mobilen laajemmalle julkaisulle. Sivuston ylläpitäjä vastasi päivitystä kaipaavalle käyttäjälle sanoen, että Windows 10 -päivitys tulee saataville 29. helmikuuta alkaen. Lausunnosta kertoi Nokiapoweruser.

  Samaan hengenvetoon Microsoft Lumia México muistuttaa, että päivitys ei saavu kerralla kaikille käyttäjille. Tällainen porrastettu jakaminen onkin hyvin yleistä.

  Päivämääräilmoitus ei tunnu vahingolta, sillä kommenttia ei ole poistettu sivustolta. Lisäksi helmikuun lopun julkaisu sopisi hyvin aiempiin huhuihin, eli Lumia-käyttäjät saattavat kuin saattavatkin pian päästä Windows 10 Mobilen pariin. Ennen lopullista kuohuvien korkkausta kannattanee kuitenkin odottaa laajempaa julkistusta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju