Mobiili.fi Microsoft katuvana: uutuuslaitteiden viat korjataan mahdollisimman pian

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Microsoft on pahoitellut virallisesti uuden Surface Pro 4:n sekä sen rinnalla julkaistun Surface Book -tietokoneen aiheuttamia ongelmia. Laitteet ovat kärsineet useista lastentaudeista, joita käyttäjät ovat aktiivisesti ilmoittaneet verkkoyhteisöjen kautta Microsoftille ja muille käyttäjille.

  Surface Pro 4 ja Surface Book esiteltiin maailmalle lokakuussa. Yhdysvaltojen julkaisun jälkeen käyttäjien raportit kertoivat selvää kieltä siitä, että laitteissa on paljon hyvää. Samalla useat uuden Surfacen hankkineet ovat kärsineet odottamattomista teknisistä ongelmista.

  Vikoihin ovat kuuluneet esimerkiksi heikko akkukesto, hitaus ja erinäiset ajuriongelmat. Surface Pro 4:n akkukesto ja näytönohjaimen vakaus herättivät kysymyksiä myös omassa arvosteluartikkelissamme. Läheskään kaikki laitteita hankkineet eivät ole näitä ongelmia kohdanneet, mutta ongelmatapausten määrä vaikuttaa silti raporttien perusteella tuntuvalta.

  Microsoftin Surface-tiimi on nyt pahoitellut tilannetta verkossa. Suoraan Surface-käyttäjille kohdistettu teksti kiittää kaikkia aktiivisesta palautteesta ja pyytää anteeksi heiltä, joille uudet Surfacet ovat aiheuttaneet turhautumista.

  Microsoft kertoo jahdanneensa laitteiden julkaisusta lähtien kaikkein kiireisimpiä ongelmia. Laitteille on jo julkaistu useita järjestelmäpäivityksiä. Samalla tiimi jatkaa aktiivista työtä loppujenkin ongelmien ratkaisemiseksi. Vikoihin törmääviä suositellaan varmistamaan, että viimeisin Windows 10 -päivitys on asennettu laitteelle.

  [​IMG]
  Surface Pro 4 uuden Type Coverin ja Surface-kynän kera

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju