Mobiili.fi Microsoft jatkaa Lumioiden ”loppuunmyyntiä” – lippulaivamalleja puoleen hintaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Uutisoimme jo aikaisemmin siitä, miten Microsoft on tyhjentämässä varastojaan Lumia-puhelimista ja muun muassa Yhdysvalloissa tarjoaa lippulaivamallin ostajalle toisen kaupan päälle. Kyseinen tarjouskampanja on jo loppunut, mutta sen sijaan Microsoft on käynnistänyt uuden, eduiltaan lähes samantasoisen kampanjan.

  Tuoreessa kampanjassa Lumia 950 XL:n hintaa on laskettu Yhdysvalloissa aiemmasta 649 dollarista 499 dollariin. Hinta laskee edelleen 349 dollariin, jos ostajalla on tarjota vaihdossa vanha Lumia 920-, Lumia 925- tai Lumia 1020 -puhelin. Kaupan päälle Microsoft antaa kaikille puhelimen ostajille 100 dollarin arvoisen Display Dock -telineen, jonka avulla Lumia 950 XL:n voi yhdistää ulkoiseen näyttöön ja käyttää puhelimen Continuum-toimintoa. Pienempänä bonuksena ostajat saavat myös 70 dollarin arvoisen Office 365 Personal -paketin sekä ilmaisen postituksen palautuksineen.

  Suomalaisten kannalta aivan Yhdysvaltoja vastaavaa kampanjaa ei ole luvassa, mutta myös kotimaassa Microsoft lupaa Lumia 950 XL:n ostajille ilmaisen Office 365 Personal -paketin sekä ilmaiset postitukset. Hintaa puhelimella on Microsoftin Suomen kaupassa 599 euroa. Maininnan arvoista on myös, että Yhdysvaltojen tapaan myös Suomessa opiskelijat saavat tuotteista kymmenen prosentin alennuksen.  [​IMG]
  Lumia 950 ja Lumia 950 XL toimivat tarvittaessa PC:n tavoin suuremmalla näytöllä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju