Mobiili.fi Microsoft hylkää myös Band-rannekkeensa?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2167
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoft Band 2.


  Microsoft on lopettamassa Lumioiden myynnin, mutta loppu on koittamassa näillä näkymin myös Microsoftin Band-aktiivisuusrannekkeiden sarjalle.

  ”Band 2 näyttää olevan viimeinen linjassa Microsoftin Band -fitness-laitteita – ainakin lyhyellä aikavälillä, ja mahdollisesti ikuisesti”, kertoo lähteisiinsä perustuen arvostettu Microsoft-reportteri Mary Jo Foley.

  Microsoft aikoo kuitenkin jatkossakin panostaa omaan eri alustoilla toimivaan Microsoft Healthiin. Näin Microsoft on kommentoinut asiaa ZDNetille: ”Jatkamme investoimista ja innovoimista Microsoft Health -alustaan, joka on avoin kaikille laite- ja sovelluskumppaneille Windows-, iOS- ja Android-laitteilla. Jatkamme myös Microsoft Band 2:n myyntiä ja pysymme syvästi sitoutuneina tukemaan asiakkaitamme ja tutkimaan puettavien laitteiden alaa.”

  Microsoftin lausunnon voi lukea tarkoittavan, ettei uusia Band-laitteita olisi tulossa, mutta tätä ei Microsoftilta suostuta vahvistamaan.

  Lähteiden mukaan ainakaan tänä vuonna Microsoftilla ei ole suunnitelmia uuden Band-laitteen julkaisusta. Lisäksi Microsoft olisi tietojen mukaan hajottanut joukon, joka yritti saada Windows 10:n toimimaan Bandissa muutama viikko sitten.

  Microsoftilla on ollut laatuongelmia Band 2 -rannekkeiden kanssa. Tällä hetkellä laite on Yhdysvalloissa alennusmyynnissä 16. lokakuuta asti.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju