Mobiili.fi Microsoft haastaa Applen uutissovelluksen omallaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Microsoft jatkaa iOS-sovellusten kehittämistä. Uusin julkaisu on uutissovellus, joka haastaa suoraan Applen oman, iOSin sisään rakennetun News-sovelluksen.

  Microsoft julkaisi eilen uuden News Pro -nimisen sovelluksen. Tiedotteen mukaan palvelun taustalla jyllää Bing ja sovelluksen rakentamisesta on vastannut Microsoft Garage -kehitysyksikkö.

  Microsoft kuvailee sovellusta seuraavasti: ”Löydä tärkeimmät ja olennaisimmat artikkelit joka päivä omien kiinnostuksenkohteidesi perusteella.” News Pron tarjoamaa sisältöä voi siis muokata omien tarpeidensa mukaiseksi. Sovellus tukee myös Facebook ja LinkedIn -integraatiota, jonka avulla työ- ja harrastemaisemia voidaan käyttää sisällön muokkaamiseen.

  News Pro on toistaiseksi saatavilla vain iOS-laitteille. Palvelu haastaakin näin Applen oman News-sovelluksen, jonka virallista lanseerausta Suomessa odotellaan vielä. Samoin Microsoftin News Pro tuntuu olevan sovellusmuodossa suomalaisten ulottumattomissa, mutta kiinnostuneille palvelusta on tarjolla myös verkkoversio. Android- ja Windows-laitteille News Prota ei yhtiön mukaan kannata odotella lähiaikoina.

  [​IMG]
  Microsoftin News Pro -sovellus

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju