Mobiili.fi Microsoft ei ole yksin – kiinalaisvalmistajalta tulossa Windows-puhelin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Alcatel on aiemminkin valmistanut Windows-puhelimia


  Microsoft hallitsee pitkälti oman käyttöjärjestelmänsä markkinoita, mutta yhtiö ei ole yksin. Hiljattain Acer esitteli uuden Windows-puhelin ja @evleaks kertoo, että pienemmältä kiinalaisvalmistajalta Alcatelilta on tulossa Windows-puhelin. Yhtiön Pohjois-Amerikan osaston varapääjohtaja kertoo CNETin, että Alcatel tulee tukemaan paljon Windows-ekosysteemiä.

  Alcatel tunnetaan sen edullisista älypuhelimista – eikä huhuttu Windows-puhelinkaan tule maksamaan maltaita. Alcatel OneTouch Fierce XL:ssä olisi 5,5-tuumainen näyttö, jonka tarkkuus olisi HD-tasoa eli 1280×720 pikseliä. Laitteen sisuksista löytyisi Qualcommin neliytiminen budjettijärjestelmäpiiri Snapdragon 210, jossa on neljä suoritinydintä 1,1 gigahertsin taajuudella. Suorittimen tukena olisi kuitenkin mukavat kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia.

  Tallennustilaa puhelimessa olisi 16 gigatavun verran ja akun koko olisi 2 500 milliampeerituntia. Tallennustilaa voisi tarvittaessa kasvattaa muistikortin avulla. 4G-yhteyksiä tukeva Fierce XL sisältäisi kahden ja kahdeksan megapikselin kamerat. Käyttöjärjestelmänä laitteessa pyörisi Windows 10 Mobile.

  @evleaksin mukaan laite tullaan julkistamaan joulukuussa. Fierce XL:n hinta jäänee alle 200 euron, kun se saapuu kauppoihin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju