• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Mi 9t 64gb Carbon Black

Tila
Ei auki vastauksille.

Pätkis

Tunnettu jäsen
Palaute - 94.4%
17   1   0
Liittynyt
28.12.2014
Viestit
300
Reaktiopisteet
15
Puhelinmalli
Vaihtelee
Takuu
Kyllä 30.7.21 asti
Kuitti
Kyllä
SIM-lukittu
Ei
Väri
Black Carbon
Tallennustila
64
Kunto
8/10
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
180
Sijainti
Vantaa
Toimitustavat
Posti,nouto
Myyjän nimi
Santeri
Myyjän sähköposti
Yv
Myyjän puhelinnumero
YV
Myyntiin hyväkuntoinen mi 9t. Ollut vähän alle vuoden käytössä, joten näytössä pieniä jälkiä ei kuitenkaan näy kun valoa vasten.
Takalasissa ollut aina dbrandin skini ja viime vklp vaihdettu uusi ja tarkitettu että lasi on täydellisessä kunnossa.
Mukaan kaikki mitä paketissa oli tullessa ja kuitti DNA:lle

Puhelin ostettu 30.7.2019 josta 2 vuotta takuuta.
Hinta 180e

Puhelin voidaan myydä bootloader avattuna jos ostaja näin tahtoo
 

emp2u

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.2.2006
Viestit
58
Reaktiopisteet
25
Puhelinmalli
Samsung A71
150e plus postit?
 

emp2u

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.2.2006
Viestit
58
Reaktiopisteet
25
Puhelinmalli
Samsung A71
Pistä iha vähä paremmaks ni voidaan kyl miettii!

Eiiii ainakaan vielä pysty. On sen verran vähän tallennustilaa tuossa, et pitää kikkailla pilven kanssa anyways. (Downgrade nykyisestä 64gb+128gb -> 64gb.)
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom