Mobiili.fi Metallireunuksinen uutuus-Lumia livekuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2141
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Oletettu Lumia 850 vuotokuvassa


  Tiheään tahtiin heruneiden huhujen mukaan Microsoft työstää Honjo-koodinimellä varustettua Lumia-puhelinta. Todennäköisesti varsinainen mallinimi on Lumia 850, vaikka myös Lumia 650 XL on joidenkin raporttien mukaan vaihtoehto. Tuleva Windows-älypuhelin vaikuttaa nyt paljastuneen aidoissa valokuvissa.

  Tulevasta Lumia 850 -puhelimesta on nähty jo lukuisia tietokonemallinnoksia, joiden avulla laitteen muotoilu on suhteellisen hyvin tiedossa. Laitteen takakuori kameroineen muistuttaa Nexus 5X:ää ja reunukset ovat tulevan Lumia 650:n tapaan metalliset.

  Uusissa Nowhereelse.fr:n jakamissa kuvissa oletettu Lumia 850 esiintyy kuitenkin elävänä. Materiaali tukee aiemmin nähtyjä kuvia ja siinä näyttäytyy myös huhuttu kultainen metallireunus. USB-portti on kuvissa erikoisesti laitteen yläpäädyssä, mutta tämä voidaan laittaa prototyyppiasteen piikkiin.

  Lumia 850:n teknisiksi tiedoiksi on aiemmin odotettu 5,7-tuumaista 1920 x 1080 pikselin näyttöä, Qualcommin Snapdragon 617 -järjestelmäpiiriä sekä tietysti Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmää. Uuden vuodon perusteella laitteen näyttö saattaa kuitenkin olla 5,4-tuumainen.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju