Menneekö takuuseen..

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja sekokupu, 19/10/04.

 1. sekokupu

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/2/04
  Viestit:
  35
  Tykkäykset:
  1
  Eli puhelimena on 3300, eli pari häiritsevää ongelmaa keksin tuosta näin alkuun, toinen on että pop-portin liitinpinnat on ihan puhki kuluneita, puhelin tuppaa sammumaan tärähyksessä (useesti fillaroidessa puhelin sammuu taskussa) Ja yks on vielä että toi takakannen lukitseva puhelimessa kiinteenä oleva muovinen osa on ruvennut murtumaan, hankala selittää, ja kameraakaan ei satu tähän hättään löytymään, huonosti tehty, että kun painaa takakannen vapauttavaa nappia, se nappi taasen painaa tuota muovista paksua klipsua, joka yllättäen ajankanssa rupee murtumaan.

  Häiritseviä tosiaan, kun MP3:ia tuolla tulee kuunneltua reilustikkin (johon puhelin suunniteltukkin) mutta kun rupee pätkii ei kiva, muitakin pikkusia vikoja tulee mieleen kyllä, softapuolelta löytyy pari bugia mutta ne ei mittään kummosia ole.
   
 2. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Täältähän et mitään varmaa tietoa saa, mutta kuvauksesi mukaan ei pitäisi olla mitään ongelmia takuuhuollon suhteen. Ota yhteyttä huoltoon ja kerro siellä ongelmakohdista, niin eiköhän siellä voida auttaa.
   
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Näissä on tietysti aina se varaus miten puhelinta on käsitelty ja minkä näköinen se on. Jos fillarointisessiot on tyyliin vuoren rinnettä alas niin ei ole välttämättä itsestään selvää, että takuu korvaa. Normaalia kulumistakaan ei välttämättä korvata jos pop-porttiin liitettyä lisälaitetta on irroiteltu jatkuvasti edestakaisin.

  Kannattaa tosiaan kysäistä huollosta. Mikäli olet käyttänyt puhelinta huolellisesti ja edes suunnilleen käyttöohjeen mukaan niin takuun pitäisi kyllä korvata.
   
 4. sekokupu

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/2/04
  Viestit:
  35
  Tykkäykset:
  1

  Heh, mutta tuo muoviosanen on semmonen, että väkisinkin ajankanssa murtuu, toisinsanoen ei kiinteä muovinpala voi kestää montaa painallusta ilman haurastumista.

  Ja aika outoa olis että ei menis takuuseen pop-portin takia, nimittäin tuo handsfreekin on tehty semmoseks että se pääsee liikkumaan -> kuluttaa pintaa. Ja varsinkin kun MP3 soittimeks tarkotettu niin ihme on että senkin kuuntelua pitää rajoittaa ettei puhelin hajoa :D
   

Jaa tämä viestiketju