Mobiili.fi Menitkö retkuun? Nämä olivat aprillipäivän hulvattomimmat pilat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsungin kuvitteelliset älyhousut lukitsevat jääkaapin vyötärön kiristäessä.


  Perjantaina oli aprillipäivä, minkä johdosta verkkosivustot täyttyivät jälleen erilaisista huijauksista. Lukijan onneksi eritoten suuryritysten aprillipilat ovat usein varsin ilmiselviä – ja hupaisia. Tässä joitakin tämän vuoden parhaimpia aprillipiloja.

  [​IMG]OnePlus nosti parrasvaloihin puhelinten takakuorissa käyttämänsä sandstone-pinnoitteen. Karhea pinta takaa hyvän pidon, minkä vuoksi OnePlus vannoi päällystävänsä samaan tapaan kaiken. Aprillivalikoimaan kuuluivat muun muassa sandstone-pinnoitettu saippua ja kengänpohjat.

  Muodin murrosta tavoitteli myös Samsung, jonka aprillipäivän paljastus olivat uudenlaiset älyhousut. Internet of Trousers -housut tunnistavat muun muassa, jos vetoketju on jäänyt auki tai painoa alkaa kertyä liikaa.

  Google sen sijaan keskittyi virtuaalitodellisuuksiin. Tai tarkemmin sanoen siihen, miten VR-kokemukset eivät pärjää tosimaailmalle. Tuloksena oli kirkkaasta muovista valmistettu Google Cardboard Plastic -silmikko, joka antaa mahdollisuuden kokea kaikki todellisen maailman tuoksut, äänet ja näkymät. Mikä immersio!

  [​IMG]
  Google Cardboard Plastic


  Ikävä kyllä kaikki pilat eivät synny samanarvoisiksi. Googlen idea sähköpostikeskustelut kerralla lopettavasta mikinpudotuspainikkeesta on paperilla hauska, mutta käytännössä se hämmensi monia käyttäjiä ja sotki tärkeiden sananvaihtojen kulkua. Kaduilla jopa puhutaan, että aprillipainikkeen vahinkokäyttö olisi johtanut maailmalla potkuihin.

  Jäikö jokin huomionarvoinen aprillipila mielestäsi pois kokoelmasta? Jaa se ihmeessä muille kommenttiosiossa!

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju