Menikö numerouudistuksessa jotain pieleen??

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja merzy77, 24/9/03.

 1. merzy77

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  824
  Tykkäykset:
  2
  Meniköhän tuossa numeron siirrettävyysuudeituksessa jotain pieleen? Suunniteltiinko sitä kunnolla.
  Tämä kysymys siksi, että jok ikisen operaattorin asiakaspalvelut ovat aivan sekaisin. Niihin ei pääse, vaikka kuinka yrittäis. Jos satut pääsemään, niin tuntien ja taas tuntien jonotuksen jälkeen.
   
 2. plehti Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/4/03
  Viestit:
  2078
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Saunalahti
  Kokonaisuudessaan numeronsiirrettävyyden osalta ongelmia on ollut varsin vähän, vaikkakin jokainen ongelma on valitettava. Onneksi operaattorit ovat onnistuneet karsimaan ongelmien määrää koko ajan pienemmäksi ja pienemmäksi.

  Kaikille operaattoreille on ollut varmasti yllätys numeronsiirrettävyyden saavuttama suuri suosio. Numeronsiirtotilauksia on tehty reilut 100 000 kpl reilun kuukauden aikana, mikä on moninkertainen kaikkiin ennusteisiin nähden.

  Saunalahti on vastaanottanut reilusti yli 45000 uutta liittymätilausta viimeisen kahden kuukauden aikana. Tästä kaikille liittymän hankkineille suuri kiitos. Tilauksien määrä on ylittänyt kaikki ennusteemme, joten emme osanneet varautua tilausmäärään etukäteen. Saunalahti on palkannut viimeisten parin kuukauden aikana useita kymmeniä uusia työntekijöitä asiakaspalveluunsa ja uusien työntekijöiden palkkaus jatkuu yhä edelleen.

  T: Panu.
   
 3. mike99

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  73
  Tykkäykset:
  0
  Hiukan rasittavaksi käy, jos tämä "keskustelufoorumi" muuttuu mainospalstaksi. Toki on hieno kuulla, että Saunalahti on menestynyt ja lisäksi aktiivisesti ryhtynyt toimiin ongelmien korjaamiseksi, mutta ovatko tällaiset kannanotot oikeasti tämän palstan hengen mukaisia?
   
 4. liekki

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/03
  Viestit:
  517
  Tykkäykset:
  0
  Eipä tuo kai mainostamista ollut, henkseleiden paukuttelemista ennemminkin. Olisi kyllä kiva tietää paljonko saunalta niitä asiakkaita on lähtenyt samaan aikaan.

  Itse kerkesin ajoissa siirtämään numeroni, ennen ruuhkaa.
   
 5. lemon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1477
  Tykkäykset:
  0
  Käsittääkseni lähes kaikki osapuolet vähättelivät tuon palvelun suosiota viittaen muiden maiden vastaaviin palveluihin. Siksi systeemi tehtiin niin äkkiä ja systeemiä ei suunniteltu suurille volyymeille juuri tuon vähättelyn vuoksi. Elikäs palvelu tuotiin ikään kuin 'soitellen sotaan'.

  Mitä noihin mainospuheisiin tulee, niin moderaattorit tietävät että "DEL -mies sanoo kyllä". Yksipuolisuuteen syynä ovat muiden operaattorien tuppisuisuus. Täällä ovat pikkulinnut kovin laulaneet että kyllä tätä siellä muuallakin 'salaa' luetaan, mutta ei sitten suostuta/saada kommentoida mitään. No, jokainen ymmärtäkööt asian omallatavallaan. Molemmissa ratkaisuissa on omat hyät ja huonot puolensa.
   
 6. btdt

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  18/8/03
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Osan syystä niskoilleen ansaitsee myös viestintävirasto jonka päättämättömyyden ja päätöksien kanssa edestakaisin venkoilun vuoksi koko siirrettävyysprojektille jäi aikaa suunnitteluun ja toteutukseen vain muutamia kuukausia.

  Itse sanoisin että ottaen huomioon kireän aikataulun ja siirrettävyyden suosion (n. 2-3 kertaa yli arvioiden) homma toimii yllättävänkin hyvin.
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Suosia tosiaan ylitti kaikki ennakko odotukset, varsinkin allekirjoittaneen.
  Keväällä kaikki operaattorit, Saunalahtea lukuunottamatta ilmoittivat että ensin katsellaan miten homma toimii ja vasta sitten lähdetään markkinoimaan, kuitenkin ensimmäisenä viikonloppuna oli kamppaniat käynnissä.
   
 8. plehti Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/4/03
  Viestit:
  2078
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Saunalahti
  Saunalahti Group Oyj julkaisee luvut kokonaisuudessaan lokakuun ensimmäisellä viikolla Q3:n päätyttyä mukaan lukien käytössä olevien liittymien lukumäärän.

  T: Panu.
   

Jaa tämä viestiketju