Menikö jotain ohi? Näin Yle Areenan tv-lähetystä voi nyt kelata taaksepäin

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103

Yle Areenassa voi nyt ”kelata” taaksepäin suoria tv-lähetyksiä.


Yle Areena on päivittynyt ja nyt on mahdollista palata ajassa taaksepäin suorissa tv-lähetyksissä. Areenassa näkyviä Ylen tv-kanavien lähetyksiä voi nyt kelata taaksepäin enintään neljä tuntia.

Toistaiseksi uusi toiminto on käytettävissä vasta Areenan verkkoselaimella käytettävässä web-versiossa – sovelluksiin sen luvataan olevan tulossa myöhemmin. Lisäksi toistaiseksi se koskee vain suoria tv-lähetyksiä. Vain Areenassa lähetettäviin lähetyksiin tuki on myös tulossa myöhemmin.

Ominaisuuden kerrotaan toimivan useimmissa tietokoneiden selaimissa. ”Mobiiliselaimissa tilanne on kirjavampi: Applen iOS-laitteiden Safari-selaimessa ajansiirto toimii, mutta Androidin mobiiliselaimissa ominaisuus ei tällä hetkellä näytä toimivan”, toteaa Ylen palvelupäällikkö Kari Haakana.

Näin Yle ohjeistaa toiminnon käytöstä seikkaperäisesti


Kelaaminen tapahtuu viemällä kursori kanavasivun videosoittimen päälle, jolloin videosoittimen alalaitaan ilmestyy soittimen alalaidan mittainen turkoosi aikajana. Raahaamalla aikajanan oikeassa laidassa olevaa palloa siirryt lähetyksessä halutun ajan verran taaksepäin. Voit myös klikata aikajanaa, jolloin siirryt lähetyksessä haluamaasi kohtaan.

Takaisin suoraan lähetykseen pääset joko siirtämällä pallon aivan aikajanan oikeaan laitaan tai klikkaamalla videosoittimen alalaidassa olevaa “SUORA” -painiketta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom