Menee hermot - Pikahelppiä Nokiaan (6220 classic, mallilla tuskin tosin väliä) - Maakoodiongelmaa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja wiwwe, 4/6/10.

 1. wiwwe

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/2/03
  Viestit:
  759
  Tykkäykset:
  0
  Hellurei ja hellät tunteet. Rupee nakertaan sen verran että oli pakko tehdä tänne äkkipikaa thread jos vaikka joku tietäis missä vika ennen ku vedän ranteet auki.

  Eli tilanne on se että hajotin parit puhelimet kosteella reissulla viime vloppuna ja jäi käteen viel yks vanha kunnon Nokia 6220 classic. Ongelma on siinä, että synccasin kaikki numerot google contactista puhelimeen. Ei siinä mitään. Nimet tuli ihan kiltisti luuriin ja toimiikin puolihölmösti tekstareiden yhteydes. Mutta onse nyt kumma ku tulevis puheluis ei näy maakoodi, mitä p*skaa? Kaikki numerot on siis maakoodilla varustettuina tallennettu contacteihin, eli +358 edessä. Puhelut kuitenki jostain syystä tulee sisään ilman maakoodia, mitä en oo koskaan ennen ees nähny, eikä tää raukka osaa niitä yhdistää maakoodillisiin. Tekstarit jostain syystä tulee maakoodin kanssa, eli niis toimii nimet.

  Cliffs: Tulevissa puheluissa ei näy maakoodit ja nimet on tallennettu maakoodeineen -> Tulevissa puheluissa ei näy koskaan nimiä. Tekstarit tulee maakoodin kanssa -> nimet näkyy.

  Operaattorina Sonera, jos se siitä on kiinni.

  Jos joku osaa fiksata, niin voin kertoo tuhmia tarinoita privana.
  ty.
   

Jaa tämä viestiketju