Mobiili.fi Meizun tehokas jättipuhelin sai Ubuntu-version

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Meizu PRO 5 Ubuntu Edition


  Meizu ja Canonical ovat julkistaneet Ubuntu-version viime vuonna julkaistusta Meizu PRO 5 -älypuhelimesta. Canonicalin mukaan kyseessä on kaikkien aikojen sivistynein ja tarjonnaltaan rikkain Ubuntu-puhelin. Aiemmin olemme nähneet muun muassa MX4:n Ubuntu-version.

  Meizu PRO 5 Ubuntu Edition on nimensä mukaisesti varustettu avoimella Ubuntu Phone -käyttöjärjestelmällä. Alustan pääpyrkimyksenä on tuoda käyttäjän tärkein sisältö suoraan saataville ilman tarvetta avata sovellusta jokaiseen toimeen erikseeen.

  Teknisesti alla hyrrää tuttu PRO 5. 5,7 tuumainen ja 168 grammaa painava huippupuhelin sisältää muun muassa Samsungin kahdeksanytimisen Exynos 7420 -järjestelmäpiirin, kolmesta neljään gigatavua RAM-muistia ja 3 050 milliampeeritunnin akun. Kuvia nappaavat Sonyn valmistama 21 megapikselin takakamera ja viiden megapikselin etukamera.

  Meizu PRO 5 Ubuntu Editionia esitellään tarkemmin tulevilla MWC-messuilla Barcelonassa. Samaan aikaan alkavat ennakkotilaukset Meizun verkkosivuilla. Puhelin julkaistaan maailmanlaajuisesti, mutta tarkemmat hintatiedot jäävät toistaiseksi epäselviksi. Perinteisen PRO 5:n hinta Kiinassa oli julkaisun aikaan 400 ja 500 euron välillä.

  [​IMG]
  Meizu PRO 5:ssä on USB Type C -portti

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju