Mobiili.fi Meizun huippupuhelin PRO 5 esitellään ensi viikolla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kiinalaisen Meizun odotetaan esittelevän sen seuraavan lippulaivamallin ensi viikolla, tarkemmin sanottuna 25. syyskuuta. Odotettavissa on tehokas puhelin, jonka mallinimikin laitetaan uusiksi erottamaan sitä muista malleista.

  Kun Meizun edellisen sukupolven kärkimallit olivat MX4 ja MX4 Pro, erotetaan uuden sukupolven laitteet visusti toisistaan. MX5 esiteltiin jo kesällä, mutta sen perässä tuleva todellinen huippumalli ei ennakko-odotuksista huolimatta olekaan MX5 Pro, vaan PRO 5, raportoi GSMArena. Laitteen myyntipakkaus on jo esiintynyt vuotokuvissa ja laitteen teknisiä tietoja on vuotanut testisovellusten kautta.

  [​IMG]

  Meizu PRO 5:stä on tulossa kahtakin eri versiota, joissa suorittimina käytetään joko kahdeksanytimistä Samsung Exynos 7420:a tai peräti kymmenellä suoritinytimellä varustettua MediaTekin Helio X20:a. Suorittimen tueksi lienee tulossa kolme tai neljä gigatavua RAM-muistia, mahdollisesti suorittimesta riippuen, ja tallennustilaa pitäisi löytyä 32 gigatavua. Näytön koko on huhujen mukaan 5,5 tuumaa, tarkkuuden ollessa 1920 x 1080 pikseliä, ja takakamera on varustettu 21 megapikselin kennolla. Meizu PRO 5:n hinnaksi on arveltu 3000 Kiinan yuania, eli noin 420 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju