Mobiili.fi Meizu Pro 6 on ainakin kahden kympin huippupuhelin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kiinalainen Meizu on julkistanut uusimman kohtuuhintaisen lippulaivapuhelimensa, Pro 6:n. Tyylikkäästi, joskaan ei kovin omaperäisesti, muotoiltu uutuusmalli tarjoaa hämmentäviä ominaisuuksia, kuten 10-ytimisen suorittimen ja peräti kymmenen LEDin salamavalon takakameransa tueksi.

  Meizu Pro 6 on 5,2-tuumaisella, Full HD -tarkkuuden AMOLED-näytöllä varustettu, alumiinirakenteinen Android-puhelin. Sen muotoilu tuo jossain määrin mieleen iPhone 6- ja 6s-mallit, ja itse asiassa kyseessä onkin laite, jota muutama viikko sitten julkisuuteen ponnahtaneessa vuotokuvassa moni luuli tulevaksi iPhone 7:ksi.

  [​IMG]

  Laitteen ulkomuoto saattaa muistuttaa iPhonea, mutta niin muistuttaa myös Pro 6:n ”3D Press”, eli voimakkaan painalluksen tunnistava kosketusnäyttö. Kyseessä on Applen ja Huawein puhelimista tuttu ominaisuus, joka Pro 6:ssa tuo esiin pikavalikoita muutamille toiminnoille. Pikavalikoiden toteutus näyttää koko lailla samalta kuin Applen 3D Touchissa.

  Pro 6:n sisällä hyrrää MediaTekin Helio X25 -järjestelmäpiiri, jonka MediaTek kehitti yhteistyössä Meizun kanssa juuri Pro 6 -mallia varten. Kyseessä on tehokkaampi versio Helio X20 -piiristä, ja se sisältää peräti 10-ytimisen suorittimen. Suoritin koostuu kahdesta 2,5 gigahertsin A72-ytimestä, neljästä 2,0 gigahertsin A53-ytimestä sekä neljästä 1,4 gigahertsin A53-ytimestä.

  MediaTekin suorittimen tukena Pro 6:ssa on neljä gigatavua RAM-muistia ja sisäistä tallennustilaa on tarjolla 32 tai 64 gigatavua. Akun kapasiteetti laitteessa on 2560 milliampeerituntia.

  [​IMG]  Etukamera Meizu Pro 6:ssa on varustettu viiden megapikselin kennolla, kun taas takaa löytyy Sonyn IMX230-kenno, jonka ominaisuuksiin lukeutuvat 21 megapikseliä sekä laser- ja vaihetarkennukset. Hämäräkuvauksessa auttaa takakameran linssiä ympäröivä rengasmainen salamavalo, joka koostuu peräti kymmenestä LED-polttimosta.

  32 gigatavun versio Meizu Pro 6:sta maksaa Kiinassa 2499 juania, eli reilut 340 euroa, ja 64 gigatavun mallin hintalapussa lukee 2799 juania, eli reilut 380 euroa. Meizun uutuudesta kertoi Android Central.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju